Kontrollo dhe përmirëso

Këtu mund ta shkarkosh formularin e punës një javor që do ta shfrytëzosh gjatë fazës së parë të Transformës.

Kliko ne imazh apo në linkun më poshtë për ta shkarkuar formularin. Printoje dokumentin dhe plotësoji të dhënat.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/50215782/Kontrollo%20dhe%20Permireso.pdf

Skärmavbild 2014-06-19 kl. 17.49.27