Intro, Faza e tretë “Lidershipi me vetëdije”

“Lidershipi me vetëdije”

Webinari është një prezentim i pjesës së parë të nivelit të tretë të programit një vjeqar të menaxhimit të shëndetit dhe jetës personale.

“Transforma” na mëson se cdo simptom fizik është një thirrje për t’u zgjuar nga gjumi i dhimbjes, ankthit dhe cdo eksperience negative emocionale dhe fizike.

A mundet një lider me udhëheq familjen, organizatën apo shtetin, nëse nuk e udhëheq jetën e vet nga një vetëdije më e lartë? Komentoi mendimet dhe reflektimet.

Your email address will not be published. Required fields are marked *