OUUPPSS….më fal nëse je kyq në këtë faqe pas 48 orëve.  Materiali i videos është larguar dhe të lus, të shiqosh video dhe materiale tjera në këtë faqe. Kliko këtu për të dal te materialet tjera të “Transformës”.
Deri në herën e ardhshme të përshëndes!


Plakja

Kur fillojmë të plakemi dhe se a mundemi me ndiku në procesin tonë të plakjes? Nëse po, atëherë si?
A është plakja me sëmundje proces i natyrshëm i trupit, apo kjo është vetëm një gënjeshtër që e kemi bë realitet tonin.
Shiqoje me vëmendje  webinarin dhe komento më poshtë!

 

 

 

weeks
0
0
days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0

 

Komento