Pse Transforma?

Pse Transforma?

Efekti traumatik i luftrave, presioneve te ndryshme te gjeneratave te tera me qindra vite reflekton edhe sot ne trojet tona. Ankthi e ka kapluar popullin tone duke ja filluar nga femijet e deri tek te vjetrit, per arsye te ndryshme. Kete fakt po e them pa egzagjeruar fare, nga perspektiva ime terapeutike.

Ajo qe i mungon popullit eshte INFORMACIONI dhe DITURIA si me menaxhu ankthin, stresin, depresionin dhe shendetin ne pergjithesi.

Kete mundemi me ndryshu vet ne.
Fuqine e humbur, njerezit duhet t’a rikthejne te vetja e tyre.

Pra, eshte koha t’a fuqizojme popullin tone te lirohet nga identiteti i shtypur dhe gjithmone ne vuajtje. Te pastrohemi kolektivisht nga traumat e lashta dhe ato te rejat, e te perditshmet.

Prandaj do te egzistoje ky program. Qe te edukoj persona si ti, per te kontribu, ose per t’u transformuar vet!

Deshiroj qe se bashku me ty te krijoj nje ekip te forte qe do te funksionoj si nje brigade paqesore e organizuar vetem per nje qellim. Me sheru!

Transforma

A do te kishe pas deshire ta besh kete se bashku me mu?

Ky program nuk do te thote vetem mesime te reja per ty, por edhe do te jesh pjese me e ngushte e jetes time profesionale.

Eshte per persona te perzgjedhur qe e di sigurt mund ta bejne nje pune fantastike dhe etike me nje lidership te fort dhe te sigurte.

Do te drejtohet dhe ofrohet edhe ty qe je gati te kontribosh nga nje nivel me i ngritur i vetedijes. Ti qe je gati te lirohesh krejtesisht nga frikat, ankthi apo bllokimet eventuale dhe qe te mundesh te ecesh perpara dhe pa pengesa. Do ta besh kete qe te  kontribosh dhe t’i fuqizosh te tjeret.

[contact-form-7 id=”115″ title=”Pse Transforma?”]

Për ta shiquar pjesën e parë të Transformës kliko këtu!

Për ta shiquar pjesën e dytë të Transformës kliko këtu!

Për ta shiquer pjesen e tretë të Transformës kliko këtu!

 

elvira

ju pergezoj per kete inicjatime do ishte kenaqsi te bashkupunoja me ju dhe perfitoja dhe une dicka nga ky vrull i joti per te aritur sukses

Your email address will not be published. Required fields are marked *