Pjesa e dyte e programit Transforma

Pjesa e dyte e programit Transforma

Shendeti dhe programimet e reja te nenvetedijes..

Pjesa e dytë e programit edukues “Transforma” është baza e mirëqenies dhe një jete në paqe dhe lumturi.
Në videon më poshtë do te kupton rëndesine e ketij niveli dhe shpresoj se do te shef vleren e diturisë qe do te ndaj me ty, kur e zgjedh këtë program.

Në sekuencen e videos kam shpjeguar shumë shkurt për temat që i kemi zgjedhur së bashku me kolegët e mi në Suedi. Janë temat më aktuale që shoqëria jonë shqiptare po ballafaqohet.

Një ndër temat që do te punojmë së bashku janë: depresioni, ankthi, pagjumesia, problemet me peshën dhe simptomet tjera fizike qe jane rezultat  i stagnimit ne nivel emocional dhe mental.

Gjithashtu do te punojmë me teknikat me te suksesshme të energjise së psikologjiëe sic eshte p.sh EFT dhe Access Bars. Do të punojmë njëkohësisht edhe me meditime dhe afirmacione të ndryshme.

Pas këtij programi ti do te kesh njohuri t’i zoterosh këto metoda per t’i ndihmuar vetës apo atyre që kanë nevoje.

Pra, ne pjesën e parë do të mesosh se si t’a menaxhosh gjenjden tënde vet dhe në pjesën e dytë do të mësosh si t’ju ndihmon të tjerëve të lirohen nga gjendja negative.

 

Për ta shiquer pjesen e tretë të Transformës kliko këtu!

Your email address will not be published. Required fields are marked *