Pjesa e parë e programit Transforma

Pjesa e parë e programit Transforma

Ne kete mesazh do te ndaj me ty informacionin qe ben fjale per pjesen e pare te programit edukues “Transforma”.

Inqizimin e videos e kam bë buzë lumit Ibri në Mitrovice, para ca kohësh.

Programi “Transforma” i ka tri nivele të ndryshme  dhe në këtë video flas pak per nivelin e parë.

Nuk është rastësi që e lexon këtë mesazh tani.

Pasi që je pjesë e buletinit te këshillave ti në një mënyrë më tregon se je e/i interesuar për shëndetin në një nivel më të ngritur të vetëdijes. Ky fakt me gëzon.

Neëmesazhet e mia të kaluara e kam përmendur se dituria dhe kontributi im janë rezultate të investimeve të mia të ndryshme dhe të eksperiences time. Kurrë nuk jam frikësuar të investoj në dituri, sepse e di qe ja vlen cdohere!

“Transforma” është duke u dizajnuar dhe krijuar të bëhet një ndër programet më të përshtatshme të edukimit të ngritjes së vetëdijes mbi zhvillimin personal në jete dhe karrierë. Do të bëhet një investim që do ta ndryshoj jetën përgjithmone. Tënden apo atyre që ti do tju ndihmosh.

Jam gjithashtu e vetëdijshme se jo te gjithë qe e lexojne këtë mesazh janë kandidat potencial.
Nëse ti je kandidat, këtë do ta ndin në trupin tënd dhe në zemrën tënde, sepse ky program do te bëhet “thirrja” jote per nje qëllim më të thellë dhe vlefeshëm në jetë.

Per t’a shiquar videon mbi pjesën e parë të programit kliko me poshtë.

Të mirëpres në email për cfardo reflektimi mbi këtë program tek: elvira@lookfeeldogood.com

 

Për ta shiquar pjesën e dytë të Transformës kliko këtu!

 

johan

E nderura Elvira. Ligjiratat tuja i lexoj pothuaja rregullisht. Jan aq te thjeshta dhe aq te mira dhe shum bindese. Une duke i perdor keshillat tuja ndihem shum me mire se ne te kaluren. Per me pas nje jete shpirterore dhe disponim kam vizitu shum kulte fetare qe sot jan me bollshme. Nuk kam qellim te ofendoj asnje fe apo sekt. Por e them mendimin tim qe jan shum te gabura, per nje aresye. Ato nuk ta hjekin ankthi dhe ngarkesen. Perkondrazi ta shtojn snkthin. Nse nuk shkon sipas parimeve te tyre do thykohesh rend ne boten tjeter, dhujesh obligime per te i krye ritualet prej me te ndryshmeve, qe mos ti permendi te gjitha. Mesimet qe i shpjegoni ju e nderuara Elvira jan aq bindese dhe u ne ndihem mire. Dhe ketu e gjta vehten, pra te msimet tuja dhe te profesor te Daut Demakut. Ty te uroj shendet dhe shume suksese.Per te ju ndihmu te tjerve nuk do kurseja kohene, por nuk kam ortori, jam marr me teknik dhe ndryshon nga filozofia.Andaj te uroj shendet dhe pune te mbar.

Your email address will not be published. Required fields are marked *